Ikeabesök

20120616-200709.jpg

Idag blev det frukost för mig och barnen på Ikea tillsammans med Anna, Alex och Amalia. Jag bestämde mig för att ta tag i mitt projekt att lägga trall på uteplatsen och inhandlade en hel trave. Passade på när jag kunde få lite hjälp till bilen. Vi åkte hem och plockade ihop lite gamla leksaker som barnen växt urvoch åkte över med dom till Amalia som börjat att tröttna på sina leksaker. Det blev fika och sedan middag på thaien innan vi åkte hem igen. Väl hemma var barnen uppspelta och ville leka ute och jag ville såklart påbörja mitt projekt. Men jag fick avsluta då två små kottar behövde komma i säng. Halva är gjort ungefär och det ser ut att bli jättebra!!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack för en fin dag tillsammans ! Saknar er redan <3 Vad fint det blev ! Bra jobbat. ! Kramar

  2. Men så fint det blev med trallen på er balkong! vi tänkte också åka dit och inhandla lite trall till vår entré! Var evigheter sen vi var på IKEA, så ska försöka hinna med en sväng dit i veckan! Vi har inte IKEA i stan, så det blir ett litet större projekt och äventyr när man åker dit!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *