Kvällspromenad

20120611-220650.jpg

Det blev en härlig kvällspromenad igår kväll. Barnen hoppade i sina pyjamasar innan vi gick i fall dom skulle somna. Jag har kommit på att går jag ut mellan halv sju och kvart i åtta så är det ju inte hela världen om dom inte somnar och gör dom det så är det ju bara ett stort plus. När man är ensamstående mestadels så måste man ha sina knep för att få ihop vardagen. Mamsen måste ju ut lite och röra på fläsket ;)  Busungarna somnade inte igår på promenaden men kanske nästa gång, vem vet. Dom somnade i alla fall väldigt snällt och snabbt när vi kom hem.2 kommentarer

  1. 2012-06-12 @ 12:13

    Mysigt med kvällsprommis,oftast blir det nöjda barn och frisk luft på köpet,sedan sussar de gott.
    Ja jätteskönt att få tillbaks mobilen,så jobbigt o leta annars:)
    kram

  2. 2012-06-12 @ 20:23

    så mysigt att gå på kvällspromenad med pyjamasarna på! det förhöjer ju hela myskänslan! ja man måste hitta sina små knep att få vardagen att gå ihop och att få lite egentid med! Kram

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*