Sova över

20120603-123122.jpg

Jag sov över hos Anna igår som hade hemmet för sig själv. Skönt att kunna sova och även fast vi såklart vaknade tidigt som vanligt så var det så skönt att inte ha en massa måsten och det var alldeles tyst och lugnt runt omkring oss. Lovely! Det var precis det här jag behövde just nu, bara få vara Anna och man kan ju inte göra det bättre än då med sin underbara vän sedan 24 år tillbaka. Underbart att även fast vi är 29 och har fått barn båda två så kunde vi ändå bara få vara som dom två bästisarna som växte upp tillsammans och sov över hos varandra. En bättre vän går inte att hitta! Så nu är batterierna verkligen nyladdade!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Ja ibland måste man bara få vara just sig själv, ladda batterierna och bara vara! Det gör att man kan vara de där bra mamman och sambo resten av tiden! Ja de är så härligt med barndomsvänner, bara hänga runt och prata roliga minnen! Kram!

  2. Tack själv min underbara bästis ! Blir tårögd här av dina fina ord och kan bara säga detsamma ! Det är du och jag mot världen ! Var så mysigt med övernattning och få unna sig att sova lite längre och äta en god frukost i lugn och ro 😉 Tänk nästa år har vi 25 års jubelium ju 😉 Massa puss & kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *