Sveriges nationaldag

20120606-212643.jpg

Idag firade vi Sveriges nationaldag på golfängarna vid Löthsjön i Sundbyberg tillsammans med fyra andra familjer. Det blev en mycket trevlig eftermiddag och kväll med härligt väder, picknick, dans till Markoolio och allsång med Lasse Berghagen.
Isabella och jag började morgonen med att baka en supersmarrig äppelkaka som vi hade med oss. I picknickkorgen hade vi även pannkakor, kycklingsallad, spanska smörgåsar (baguette med vitlök, tomat och serranoskinka), korv med bröd, en flaska rosé, jordgubbar och melonbitar.
Det var en rejäl tillställning borta vid Löthsjön, jag blev riktigt förvånad när vi kom dit och möttes av ett gigantiskt tivoliområde och jättemycket folk och affärsstånd. Roligt när det anordnas, förra året hade det varit ca 30 000 pers som besökte nationaldagsfirandet.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Tack för en kanon kväll ihop ! Vad fina bilder ! Äppel kakan får du gärna baka igen 😉 kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *