Vår eftermiddag

Idag hade Isabella som önskemål att jag skulle hämta henne innan mellis. Jag uppfyllde hennes önskan då vi annars brukar ha det motsatta problemet, att hon tycker att jag hämtar för tidigt även fast jag numera hämtar senare än förut. Vi gick till Överjärva gård och lekte, tyvärr hade caféet stängt men det gjorde inte så mycket för vi promenerade istället bort till Ulriksdals slottscafé och åt pannkakor till middag. Efter pannkakorna gick vi till stranden och kastade kottar i vattnet och längtade tills vi skulle kunna bada om det blir någon värme snart. Vi tittade på änder med sina små söta bebisar och klättrade runt på stockar och stenar. En mysig eftermiddag och kväll.

Isabella var överlycklig för dom hade varit på utflykt till en hästgård i Akalla med förskolan och sett en massa djur. Dessutom hade dom ju fått åka buss och tunnelbana. Så hon har verkligen varit ute i friska luften hela dagen.

Men när ska sommaren komma??? När vi satt och åt frös vi och Isabella satte på sig sin kofta och Oliver sin extratröja. Isabella fortsatte att frysa så hon tog även på sig sin jacka. Det kan bli riktigt skönt i solen men så fort den försvinner bakom ett moln så fryser man till is.Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*