Busig söndag

20120702-083002.jpg

Morgonbus

Jag och barnen började dagen i lekparken nere vid plaskis och njöt av lite sol och värme. På eftermiddagen var vi på Felixs kalas, busade och åt en massa smaskens. På vägen hem somnade barnen i köerna så det fanns inte en chans att få dom att sova i tid ikväll heller…
Det fanns önskemål om lek i Mulle meck-parken så vi gick dit och lekte hela kvällen och sedan såg vi första halvleken av matchen. Vi hejade såklart på Spanien och Isabella tjoade högst när målen kom 😉
Denna vecka ska vi försöka att vända tillbaka dygnet lite men kanske bara lite för det är ju ändå sommarlov!!

20120702-082757.jpg

Kvällsbus

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilken härlig lekdag ni har hade det igår! haha ja det blir ju så lätt att man är uppe lite för länge när det är sommarlov och härligt ljust på kvällarna även för små busfrön! vi märker jobbar för fullt här med att få olivia att somna tidigare, men går sissådär, kvart i nio tycker hon att det är lagom att somna!
    haha ja vet, det är galet snart lillebror kan komma! så nu är det full rulle i veckan för att göra klart några av de projekt ja vill hinna med innan han kommer! ja och så ska ja försöka hinna vila lite, lättare sagt än gjort! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *