En lyckad kväll

20120722-071213.jpg


En super-duper-trevlig och spontan kväll tillsammans med fina vänner! Anna, Tomas, Agnes, Anna, Alex och Amalia kom över igår kväll och vi firade bland annat mitt nya jobb med lite tapas och gott i glasen 😉
I veckan fick jag nämligen ytterligare ett nytt jobb, fast fortfarande inom Polismyndigheten, nu ska jag istället börja som sekreterare till polismästaren i norrort från september. Känns kul och väldigt spännande, en riktig utmaning!
Jag slängde ihop lite tapas, bland annat baconlindade sparrisar och purjolöksbitar, kryddiga korvar, rökta räkor, chevré med honung och valnötter, vitlöksfrästa champinjoner, gröna oliver, jordgubbar, brieost, baguettehalvor med vitlök, tomat och serranoskinka och Anna och Tomas hade pannacotta med till efterrätt. Det var riktigt smaskigt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *