Ta dagen som den kommer….

Idag har vi verkligen njutit av vårt sommarlov med att dagen precis som den kommer. Det fanns önskemål i morse om att åka tåg och att äta glass så vi hoppade helt enkelt på pendeltåget in till stan och gick till Gamla stan och umgicks med alla turister. Vi åt smaskig glass och fortsatte mot Slussen för det kom nya önskemål om att åka båt. Vi tog Djurgårdsfärjan över till Djurgården och sedan promenerade vi lite där innan vi gick in till stan igen och åkte tåget hem. Tanken var att vi skulle åka hem och ta en cykeltur bort för ett premiärdopp men det fina svettiga sommarvädret försvann så vi var bara hemma ikväll.

Join the Conversation

2 Comments

  1. åh vilken härlig dag! Man är på tok för dålig att just bara ta dagen som den kommer, men man borde helt klart leva efter det mottot mera! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *