Då var det slut…

20120805-211239.jpg

Usch, ångest AB över att semestern är slut och att allt kör igång i morgon med jobb och förskola. Jag måste upp och jobba i morgon! 🙁 Ska väl inte klaga alltför mycket, har ju semester igen om 1,5 vecka. Dessutom jobbar jag bara tre dagar på mitt nuvarande jobb för på torsdag börjar jag på mitt nya och ska komma in i allt där.
Känner mig bara inte så utvilad, semestern blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag plötsligt blev ensamstående mamma till 100% (inte en jättestor förändring egentligen eftersom jag, som ni vet, för det mesta är själv med barnen). Så jag kommer ju inte direkt tillbaka som utvilad men jag har ju i alla fall fått spendera min semester med dom som betyder allra allra mest och vi har ju gjort en massa skoj tillsammans så det känns bra!
Barnen hade såklart lite svårare att somna ikväll. Isabella börjar på en ny avdelning imorgon så sa att hon var lite nervös. Oliver sa “dumma dagis, Ollie vill vara hemma” Men det blir nog bra… Vi tränade på att gå upp tidigt i morse då vi hade tvättid kl.7 😉

Join the Conversation

6 Comments

  1. Hej Anna! Vi känner inte varandra men jag läser din blogg ibland och tycker om den. Vad trist att läsa om de negativa förändringarna i ditt liv men jag hoppas att du finner styrka i barnen och i dig själv. Kram

  2. Jag har som läst mellan raderna att det hänt något 🙁 Känns tråkigt att höra men jag hoppas att det löst sig på ett bra sätt.. Hör av dig på mailen om du känner för det!

    Massa kramar till er från oss

Leave a comment

Your email address will not be published.