Cykla utan stödhjul


anderssonlindstrom @ Instagram
På väg mot kvällens motionsrunda för mamman…och ett kommande ryggskott kanske?? ;)
Isabellas dröm har ju nu länge varit att få lära sig att cykla utan stödhjul. I våras tänkte jag att vi skulle ta det så fort vi var lediga allesammans för det är ju enklare om man är två och en kan underhålla lillebror. Men vi blev ju aldrig lediga tillsammans och han kom ju aldrig mer hem så nu får vi försöka ändå. Igår skulle vi ut men Oliver var så trött och grinig så vi testade idag istället och det gick bra, Oliver sprang glatt med han också. Isabella imponerade stort med att cykla själv en bra bit på direkten. Lite övning till för svängar och start så är vi kanske i hamn snabbare än vad vi faktiskt trodde… Vi var tvungna att avbryta lite tidigare än tänkt då jag (såklart, vem annars är så klantig??) klämde tummen rätt illa så blodet bara rann :(

 3 kommentarer

 1. 2012-09-12 @ 22:02

  Duktig hon är,tänk att när man är liten så går allt så bra o lättlärd är man.
  Stor kraam

 2. 2012-09-13 @ 17:14

  Aj, var försiktig med fingrarna Anna :D

  Vad duktig hon är som kan cykla utan stödhjul! Elis har precis lärt sig att trampa själv typ, haha!

  Kram

 3. 2012-09-13 @ 19:16

  Stor kram till er! Duktiga Isabella :)

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*