Fira mormor

20120902-212932.jpg

Idag fick vi den stora äran att fira mormor med frukost på sängen. Isabella kom in och väckte mig i morse så vi kunde fixa en bricka med frukost till mormor. Sedan satt vi alla fyra i soffan (där mormor sovit) och mumsade. Tur att mormor var här hos oss just denna helg!
På förmiddagen blev det tårta och kakor också 😉
Barnen, och även jag såklart, var så glada för att mormor kom till oss i helgen och gjorde oss sällskap. Och i fredags hämtade min snälla moster oss vid flyget, vi är så otroligt glada för alla underbara människor som vi har runt omkring oss!!

I morgon är det en ny vecka, nytt jobb och en massa annat att ta tag i när man nu återvänt till verkligheten igen….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *