Känns tungt

Idag känns det tungt… Jävligt tungt! Idag blev det hela så definitivt… Jag lämnade mina älskade små hjärtegryn på förskolan nu på morgonen och får inte se dom igen förrän på söndag eftermiddag. Dom har pappahelgsom det så fint heter. I hate it! Oliver och jag har aldrig varit i från varandra så många dagar. Usch, hur mycket tårar kan man producera egentligen? Nu har jag grinat i över 12 veckor. Gråtit mig till sömns nästan varje kväll, vaknat på nätterna med ångest och så fort någon frågar mig hur det är eller hur det går så grinar jag… Är trött på att grina.
Jag har i alla fall försökt att boka upp mig på en massa roligheter i helgen. Det blir bra…eller det får det lov att bli.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Det går bra ska du se, både för dig och barnen. Lätt att säga kanske men gör det bästa av situationen, se framåt och lägg din energi på er tre. Kram på dig.

  2. Det kommer gå bra! Det är bara att höra av dig om du behöver hitta på nått, du är alltid välkommen här.
    Kram

  3. Du är super stark!
    Det är också helt okej om du har roligt i helgen och får njuta av att vara barnfri, tror du kan behöva det med. Snart är söndagen här och du får tillbaka dina fina barn 🙂
    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *