På ärende

20120904-120952.jpg

Kul i hissen på Clarion Sign

20120904-121009.jpg

På bussen

Igår var första riktiga arbetsdagen på mitt nya jobb. Jag var riktigt rörig i huvudet kan jag meddela. Men snart kommer man in i det med säkert.

Efter jobb och förskola åkte vi in till stan för att köpa en present till Jeanette som fyller 30 år idag (så ikväll blir det kalas) Barnen tyckte som vanligt att det var superroligt att åka kommunalt 😉

På vägen hem tog jag en omväg så att barnen fick hälsa på deras pappa. Han trodde nämligen på fullaste allvar att han bara skulle kunna hämta dom på förskolan på torsdag efter att inte varken pratat eller sett barnen på snart fyra veckor!! Och man kan ju tom räkna timmarna som dom setts dom senaste åtta veckorna…(det var fullständigt kaos igår och jag ringde familjerätten) Återigen så är det jag som fixar och trixar för att allt ska bli så bra som möjligt… Och inte ens ett “tack Anna för att du gjorde dig besväret och kom förbi så jag fick träffa mina barn”… Frågan är ju varför han inte har hört av sig eller sett till att få träffa barnen. Men nu när det passar honom då ska alla bara rätta sig och allt är så enkelt i hans värld. Jag blir så less…
Men jag får väl också börja rycka på axlarna här i livet det verkar ju så enkelt och bekvämt! Han har ju själv uttryckt sig “varför gör du det här till en så stor grej, jag ska ju bara flytta…” Vad ska man säga…

Ikväll blir det kalas och det ska bli kul!
Hoppas ni har en bra tisdag!

Join the Conversation

5 Comments

  1. Du kommer säkert snart in in allt på dit nya jobb, man är ju alltid lite vimsig de första dagarna! Så tråkigt att deras pappa har så tråkig inställning, hoppas de löser sig för er!

  2. “bara flytta” Usch det är ju en jättestor omställning, hela livet ställs upp och ner kan jag tänka mig. Ta hand om dig och barnen, hoppas ni får en bra vecka. Kramar

  3. Bara flytta jomen visst;)blir lite full av skratt hur en del pappor tänker där,vad tro de?
    Jag hoppas allt ska lösa sig till det bästa för din o barnens skull.stor kram till mamman

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *