Underbara lilla unge

Vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan mina små hjärtegryn!! Dom förgyller verkligen ens tillvaro på många sätt. Som i lördags när vi åkte hem och jag hade så ont både i rygg och hjärta och tårarna hade runnit hela vägen från vagnhärad. När vi nästan var hemma, passerade Frösunda, hör jag sådär glatt och busigt från Isabella i baksätet:

I-Du mamma, skulle du kunna köra fortare, typ rally som du brukar göra
J-Ehm, jag kan inte köra så mycket fortare för då kommer polisen och tar mig.
I-Strunta i poliserna mamma för jag är bajsnödig!
Nere vid Järva krog fick vi rött ljus
I-Tusan nu fick vi rött också, typiskt när man är bajsnödig.

Jag kunde inte annat än att bli glad och skratta inom mig åt min underbara lilla unge. Det visade sig sen att det var inte så panikartat utan vi hann parkera och packa ut oss också innan toabesöket.Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*