En lugnare morgon(?)

I går kväll vid halv elva fick Oliver, vad jag tror, ett nattskräckanfall. Han var så arg stackarn!! Usch och jag hade svårt att komma till ro sedan, tycker att anfallen är så hemska att uppleva. Om han får ett nytt anfall i kväll/natt så ska jag börja göra som vi gjorde när Isabella hade nattskräck, nämligen att väcka honom så jag rubbar hans sömncykel.

I morse hade vi lite sovmorgon, personalen ringde igår och sa att ingen av dom ordinarie på olivers avdelning skulle komma före åtta och jag kände mig inte stark nog att göra en extrem jobbig lämning så vi mös lite extra länge i morse. Tyvärr blev det en jobbig lämning ändå för min glada lilla kille förvandlades till en trotsig och ledsen kille när vi kom fram till grinden. Han ville absolut inte till dagis idag 🙁

20121024-134531.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *