Förra helgen

Förra helgen var min första riktiga helg utan barnen… Kändes tungt, väldigt tungt och det kändes liksom som att jag hade glömt något hela tiden. Men var enda minut av helgen var uppbokad på roligheter så tiden gick ganska fort och sedan kom barnen hem tidigare än planerat, men de tillhör ett helt annat kapitel…

På fredagen mötte jag upp Natalie och vi åt gott på Boqueria. Tapas är ju aldrig fel 🙂 vi fortsatte sedan med några drinkar och en massa snack i baren.
På lördagen trodde jag att jag skulle sova ut men det gick ju såklart inte så jag gav upp när jag vaknade för fjärde gången och klev då upp fast klockan bara var 06.58! På dagen blev det teater med min moster vid lunchtid och kvällen spenderades med Jennie. Vi åt och sedan blev vi tjugo igen för Jennie skulle visa mig vilka dansmoves som gäller nuförtiden. Jättekul, jag har inte varit ute och dansat på flera år! Så framåt 4.00 på morgonen trippade lilla Anna hem från nattbussen… När hände det senast? Herregud! Jag hade ju behövt en helg till efter för att vila upp mig från helgen! Men kul var det!
På söndagen kom mina hjärtegryn hem och vi hade lekdate och middag med Stefan, Minna, Sofi och Elis hemma hos oss. 

20121001-104801.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published.