Ledsamt

“Mamma det var mycket roligare när jag var fyra och pappa också bodde här och jag slapp åka mellan mamma och pappa hela tiden..jag vill inte det är inget roligt”
Ja vad svarar man sin lilla ögonsten när man helst av allt bara vill säga sanningen som ja du har en omogen, egoistisk skitstövel till pappa och det kommer du förstå när du blir tretton…
Jag kommer att hata honom för resten av mitt liv för det han har gjort och framförallt sättet han gjort/gör det på. Men jag tvingas svälja det för att samarbeta för barnens skull.

Join the Conversation

6 Comments

 1. Usch, jaa vad ska man säga. Finner inga ord mer än att jag tänker på er! Kramar

 2. En erfarenhet rikare
  Av motgång blir man starkare
  Och du är stark
  Starkare än vad du tror
  <3

 3. Ja vad ska man svara ? Det gör så fruktansvärt ont i mig att du min underbara vän ska behöva genomgå detta ! Arg och ledsen men en sak är säker dem har världens finaste mamma som finns ! Du kommer klara detta och du är aldrig ensam ! Älskar dig !

 4. hej anna.

  vill bara berätta för dig att jag läser här, att jag fasar över din historia just nu och att jag känner med dig. av det du visar på bloggen ser jag en fantastisk mamma som gör allt för sina barn. livet är väl en bal på slottet, just nu verkar det dock som om klockan slagit midnatt och guldvagnen förvandlats till en pumpa…

  vem som helst kan sno en sko av glas. men ingen kan ta kärleken till dina barn ifrån dig. kämpa på och ge inte upp. det är inte alltid den som ler som är starkast.

  du har en award i min blogg.

 5. Lilla gumman <3 mitt hjärta går sönder o ögonen fylls av tårar.. lilla barn.. så mycket de inte förstår, så mycket man inte kan säga… men du gör helt rätt <3 ingenting blir ju bättre av att hon får höra "dåliga saker" om sin förälder. Men jag förstår dig.. det gör jag verkligen!

  Kramar till Isabella! Och kram till er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *