Stenkoll på läget?

Jag får höra några gånger i veckan från olika personer hur dom tror att jag har stenkoll på saker och ting. Det är ju kul att jag kan utstråla det för det är väl inte alltid så… Idag är en sådan dag så ikväll har jag i panik stått och förberett 12 st mackor inför polismästarens frukostmöte i morgon. Hua! Tur att hon sa “vi ses vid frukostmötet i morgon” innan jag gick så jag i panik kunde springa till affären och handla!! Oj oj oj! Det är ju onsdag också så det var bara att även fixa plättar lite snabbt inför fotbollen i morgon. Tur att jag hade ett sånt trevligt och fint sällskap av Tessan och lilla Lea i kväll 🙂
Jag kanske inte alltid har stenkoll men jag löser det mesta…. Och så länge mina chefer lever i tron att jag har stenkoll så räcker det ju väldigt långt 😉

20121121-223730.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *