Svider

Det svider att barnens far vill prova lyckan att leva “det lyckliga” familjelivet med någon annan när han aldrig gav mig och barnen den chansen.
Tänk om han tagit det ansvaret som han “tvingas” till idag, hämta barnen varannan torsdag och fredag, åka på fotboll och planera en ledig helg när vi bodde under samma tak. Nu kommer han göra det tillsammans med någon annan och inse hur bra och mysigt det är men han kommer alltid tänka men det fungerade aldrig med Anna. Om han ändå hade provat…. Det svider så hårt för mig!!
Jag har hela tiden blivit lovad guld och gröna skogar… Allt ska bli så mycket bättre om han bara börjar på det där nya jobbet… Det är bara nu det är så... Det var NU allt faktiskt skulle bli bättre…

Join the Conversation

4 Comments

 1. Jag kan inte förstå helt eftersom jag aldrig varit i den situationen, men jag kan tänka mig hur hårt det svider. Att han aldrig riktigt lade manken till för er som han gör med den nya. Men så klent att säga jag vet, men allt har en mening. Jag vill tro det och att om du om några år kan titta tillbaks på detta och tänka att det var för att allt skulle bli så bra som det är nu(ja om några år alltså) virrigt detta, men du förstår säkert hur jag menar! Styrkekram!

 2. Känner igen detta :(det svider o gör skitont och det du känner är helt normalt.Blir så ledsen,skickar en stor kram till dig som kämpar på egen hand.

 3. Men Anna.. Fyfan säger jag bara !

  Har ju inte läst din blogg på länge o blev helt stum när jag börja läsa inlägg efter inlägg.. Herregud, hur i helvete kan man göra så mot ngn som varit en stor o viktig del av en i så många år??! O era gemensamma barn..?! Vad jag förstår så kom det oväntat o helt ur det blå..? Inga förvarningar, inga signaler, ingen chans att ens kunna få reparera eller försöka igen..!

  Mitt hjärta går sönder för dig/er <3 Kan inte fatta hur illa han gjort dig..
  Att han inte såg vilken fantastisk familj han hade i er. Som du skriver så är han en omogen, oansvarig fegis ! Vi alla bär mer eller mindre på "bördor" från barndomen. Men att inte konfrontera sitt förflutna o rädslorna runtom den, är för mig så jävla idiotiskt ! Det behövde inte gå såhär långt, att han tillslut valde den enkla vägen o svek en hel familj..

  O du ska veta hur otroligt jäkla fantastisk du är som mamma, vän o kvinna ! Att du får ihop allt runt dig o barnen varje dag o med vänner o jobb, det imponerar mig så sjukt mkt!! Barnen har en hjälte i dig, ska du veta <3 Glöm inte bort att även DU är värdefull !

  Stor kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *