Gårdagens positiva

Gårdagen innehöll en del positiva saker… Mina fantastiska grannar, både dom vägg i vägg och dom snett över gatan förgyllde min dag. Grannarna snett över åker på semester idag och lånar ut sin parkering till mina gäster över jul och nyår och när Oliver och jag skulle hämta nyckeln blev vi bjudna på middag och det blev en buskul kväll.

Isabella åkte ner till mormor igår och stannar några dagar, det är väl både en positiv och negativ sak. Jag saknar henne men hon har längtat efter att få åka ner till mormor och dessutom tror jag att det är väldigt bra att barnen särar lite på sig eftersom dom numera är på varandra hela tiden. Jag tycker ändå att det, peppar peppar, har lugnat sig lite. Förut var dom ju som katt och råtta men den senaste tiden har det bara varit små vardagstjafs.

Oliver och jag har delat kudde i natt och myst. Jag ska försöka hämta honom tidigare idag och vi ska fixa lite inför julen.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Mysigt det lät att dela kudde <3 Tror det är viktigt både för mamma o lillebror att umgås och för storasyster att få rås om lite av mormor <3

    Stor kram <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *