Lite bättre igen

I söndags kände jag mig lite bättre igen när barnen kom hem och jag hade julpyntat och gjort det så mysigt här hemma. Jag älskar ju julen och barnen uppskattade verkligen att jag hade gjort julfint. “Åhh titta mamma en tomte och där är en liten tomte och där med mamma” hörde jag glatt här hemma från två helt lyriska små barn som sprang runt här hemma. Det var skönt att få njuta lite av att få må lite bättre för en stund. Tänk att saknaden av högljudda barn, skratt, trots, skrik mm kan vara så stor och göra sådan skillnad hemmet och i ens välmående.
I dag ska jag på samtal igen med min beteendevetare och det känns riktigt bra! Jag vill kunna acceptera Gs omogenhet men jag förstår bara inte hur det ska gå till… “varför leta efter känslor? Jag kan inte rå för att det blev såhär. Man styr inte över sina känslor. Jag är ingen egoist. Man ska inte behöva vårda en relation..” Ghaaaaa!! I go crazy!! Hur tänker han?? Jag hoppas verkligen att hon kan ge mig några bra verktyg i morgon!!

20121204-135854.jpg

20121204-135917.jpg

20121204-135923.jpg

Join the Conversation

1 Comment

  1. Åh vad mysigt!! Du får inte låta hans omogenhet o din frustration ta över ditt liv mera 🙂 du gör helt rätt i att mysa o glädjas åt julen!

    Spännande med en egen beteendevetare 🙂 jag är ju en sådan också 🙂 vill gärna veta mera om vad Han/Hon säger 🙂

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published.