Slipper…

I lördags när jag var och handlade på Maxi och jag gick där ensam med min kundvagn, hörde jag hur alla par bråkade och tjafsade om var och vartannat och då sköljde det över mig glatt attdet där slipper ju jag numera i alla fall det var en väldigt skön känsla faktiskt. Jag log lätt åt paren i mellan åt där jag gick och skrattade åt vad jag hörde för jag kände ju såklart igen allting.
Tänk i år behöver jag inte irritera mig över att han inte tar några egna initiativ och ser till att vi tillsammans får en jul här hemma. Jag behöver inte rodda med hans schema för att se när vi ska kunna klä granen tillsammans som varit en mycket viktig sak för mig men en väldigt oviktig sak för honom…Jag behöver inte irritera mig på att han inte tycker att julen och traditioner är viktiga. Ja även om han, mer eller mindre, hela tiden är ett stort irritationsproblem med allt så finns det ändå saker jag slipper och det är så jävla skönt!!! 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *