Dumma torsdag!

Jag lär mig aldrig att gilla dessa torsdagar. Lika jobbigt varje gång jag lämnar barnen och vet att jag inte ser dom förrän på söndag eftermiddag. Det spelar ingen roll att jag bokar upp en massa roligt eller att jag känner att jag behöver en andningspaus, det känns ändå så påtvingat!
Vissa tycker säkert att jag är löjlig!
Jag kan visst njuta och ha kul men det är som sagt på nåt sätt påtvingat och plötsligt blir det väldigt mycket jag vill hinna med och då är tiden plötsligt knapp och det känns lite stressigt.
Men livet är inte rättvist och nu är jag helt enkelt en singelpingla varannan helg och det är bara att gilla läget….
Och för att göra klart så är jag ju jävligt glad över att jag slipper leva ihop med den där fjanten så jag får väl stå ut med att jag får vara ifrån mina barn…
Ikväll blir det övertid på jobbet och sedan har jag ett träningspass bokat.Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*