Äntligen fredag & helg!!!

Dagen har rullat på med en väldig fart på jobbet idag med en massa att göra så det var kul. Det är ju äntligen fredag och helg!!! 🙂 Ikväll blir det fredagsdans som vanligt och en massa bus och mys. Helgens planer har ändrats fram och tillbaka under veckan men nu har vi nog lite koll på vad som händer. Vi skulle ha åkt ner och hälsat på min syster och träffat nya lilla tillskottet men tyvärr så ligger dom allihopa sjuka så det får bli en annan helg. Istället blir det en riktig kalashelg med 2 årskalas på lördag och då ska vi sova över hos Isabellas mormor. På söndag ska vi gå till badhuset och sedan på 50, 50, 20 & 20 årskalas. Skönt när man kan fira alla på en och samma dag och på ett och samma kalas 🙂
Vad ska ni hitta på i helgen? Hoppas ni får en bra helg allesammans!
Bjuder på några bilder från gårdagens skumbad, Isabella älskar att bada!

Kram å Hej

                   
              

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *