Buskul

Här hemma har vi det buskul eftersom tant-Anna är här på besök. Idag har vi varit en sväng i parken och sedan busat hemma en massa. Familjen Andersson/Lindstrom har även varit lite ogästvänliga idag då vi råkade "vila" i nästan två timmar!!! Vi somnade när Isabella skulle sova middag, snacka om trötta småbarnsföräldrar!! Tur att Anna känner sig som hemma här så man slipper skämmas allt för mycket 🙂 Idag har jag hämtat ut lite allergimedicin så nu kanske man piggnar till lite!! Först tänkte jag att jag har ju klarat mig i två år utan (eftersom jag först var gravid & nästa vår ammade) så kan jag väl klara mig ett tredje år. Men varför stå ut när man inte behöver???
Ikväll kommer Jennie över på middag så det blir en kväll full av en massa tjejsnack, härligt! Det blir nog också lite hårklippning, en vinare eller två och målande av naglar, precis som det ska vara när brudarna ses!
Hoppas ni också får en bra fredagskväll och helg!


Tant-Anna & Isabella busar och pussas

Tant-Anna & Isabella läser bok igår kväll

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *