En kväll i lekparken

Efter middagen gick vi ut i lekparken igen och där var vi ända till klockan blev kvart i sju. Tänk att man nu kan vara ute så länge på kvällen och att solen sken så härligt. Åhh vad jag gillar att vi går mot vår och sommar nu 🙂 Isabella ville absolut inte gå in och skulle ha hinken som hon öst ner sand i med sig hem. Efter mycket gråt och mycket övertalning om att vi ska gå till lekparken i morgon så tog vi oss hem tillslut ha ha!!
Det är inte lätt med en envis dotter, en envis hund och en envis mamma och sedan också tre olika viljor 🙂
I morgon ska vi ta med Isabellas mormor och gammelmormor ut i parken i Aspudden och det blir nog uppskattat av oss alla! Nu ska G och jag se på en film. Isabella somnade så fort hon lade sig ner i sin säng, hon var trött efter all lek idag.


Isabella älskar att åka rutschkana

Hon är jätte duktig och vet hur man gör när man ska åka

Vissa turer vågade hon åka alldeles själv men ibland ville hon hålla i min hand

Isabella grävde jätte mycket i sanden

Phu det är jobbigt att gräva… 🙂

Tjorven njöt också av den härliga kvällssolen

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.