Efter regn kommer solsken och sedan regn igen…

Ja så har det varit hela dagen idag regn, sol, regn, sol, regn och sedan ännu mera regn. Men vi har haft en kanonbra torsdag och busat både inne och ute. Idag har vi plockat första fästingen på Tjorven och efter vår kvällsrunda lär hon ha plockat hem en ny för vi gick i det höga gräset nere vid "ängen".
I morgon ska jag och Isabella gå med Sofi och Elis"Ah hallo bebis", en föreställnig för små barn. Det ska bli riktigt roligt. Vi var på den förra året och den var så bra så vi ville gå i år igen. Ska bli kul och se hur Isabella upplever den 1 år senare. Hon var gränsfall för liten förra året och i år är hon gränsfall för stor.
Hoppas er torsdag varit kanon!
               
Denna söta byxdress köpte jag i måndags åt Isabella. I väntan på värmen så använder hon tröja & strumpbyxor under. Den är bara lite opraktiskt vid blöjbyte och så….

Busglad tjej idag
Bus ute

           

Bus på "ängen"

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *