Fredagsbus

Idag har vi varit på Zebradans och sett föreställningen "Ah hallo bebis" men Isabella var inte lika faschinerad denna gång som hon var förra året när vi såg den. Elis däremot verkade väldigt faschinerad men efter föreställningen hade dom båda barnen en massa spring i benen och sprang omkring runt scenen ända tills dom upptäckte såpbubblorna som blåstes av skådespelarna. Det fångade alla barns uppmärksamhet. Sofi och jag var sedan super duper duktiga och promenerade hem längs vattnet, det var väldigt mysigt, solen värmde och barnen sov i vagnarna! Den sista biten hem var Isabella vaken och låg och sjöng så fint i vagnen.
På eftermiddagen har vi busat en massa både inne och ute. Nu ikväll gick vi ut och mös i kvällsolen. Isabella lekte i parken och jag satt i solen och skrev en inköpslista till Maxi imorgon. Jag älskar denna årstid!
G jobbar ikväll men hans syster ringde och frågade om hon kunde komma över en stund och sällskap är alltid trevligt! Isabella somnade som en stock ikväll, hon var nog väldigt trött efter allt busande.
Idag har Isabella pekat på alla stenar hon sett och sagt något liknande "staaann" Sötnos!
Nu har Gs syster gått hem och jag och Tjorven ska slänga oss i sängen och kolla på TV innan vi nattar oss.
Trevlig helg allesammans!

                

Isabella hjälpte mig att skriva en inköpslista till storhandlingen imorgon
Mycket spring i dom små benen

Isabella var tvungen att provligga sin säng när vi hade bäddat den med nya sängkläder idag 🙂

När vi bäddade rent i vår stora säng så var hon tvungen att ta en paus & titta & pussa på sina katter


Bus-mamma & bus-Isabella

Till dig Anna som tycker att jag syns alldeles för lite här på bloggen…

Kram å Hej

          

Leave a comment

Your email address will not be published.