Vårt besök på Kolmården

Igår hade vi en helt underbar dag på Kolmården. Det var super fint väder och vi fick se dom flesta djuren. Vi hämtade upp min mamma och min mormor på morgonen och sedan mötte vi upp min syster med familj inne i djurparken. Kusinerna var så söta och höll varandra i handen och tittade på djuren tillsammans. Isabella var helt överlycklig när hon fick gå in och klappa dom små killingarna, grisarna, fåren och getterna. Innan vi åkte hem så tog vi även en tur runt i Safariparken. En kanondag helt enkelt! Tjorven hade oxå haft det bra med Gs familj, hon hade varit ute i trädgården och myst hela dagen i solen men hon blev super glad när vi kom och hämtade henne ändå. Hela familjen Andersson/Lindström var totalt slut igår kväll och vi däckade klockan 22 och vaknade 7.30 imorse. Idag regnar det men det blir lite lek ute ändå och sedan är det planerat mys, film och en god middag. Härligt när alla är lediga!
Hoppas ni också har det bra!


"Titta tjejer där är en säl"

Dom tre kusinerna var så söta tillsammans, höll i handen & tittade på djuren tillsammans

Nästa sommar kommer även lilla kusinen Alina att kunna vara med i gänget

Göra likadant…

                  


Hej fåret, varför ligger du där inne?

Isabella ville gärna pussa på grisarna


Det är jobbigt att åka långt i bilen men då kan man läsa tidning & busa

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *