Köldskador

Idag är det inte skönt ute överhuvudtaget! Usch jag trodde att jag skulle få köldskador när jag cyklade till tunnelbanan. Burr! Jag saknade vantar och mössa och även kanske dunjackan litegrann 🙂 Det kanske inte riktigt var läge att ge sig ut i bara sandalerna idag. Tyckte riktigt synd om alla studenter som jag mötte idag men dom såg så sprudlande glada ut ändå trots regn och snålblåst. Man blir så glad när man ser dom, kanske för att man själv kommer hur ihåg hur kul det var när man själv tog studenten för 7 år sedan 🙂
Hela förmiddagen har jag suttit i frisörstolen och Jennie har fönat, lockat och fixat. Det är så skönt att få bli lite ompysslad ibland och få inpackning och annat ordnat av ett proffs. Jag ska vara hennes hårmodell vid två olika prov nästa vecka och idag övade hon lite och kollade hur hon ska klippa. Hon ska klippa minst 2 cm och i olika frisyrer men eftersom jag ska ställa upp i två prov så kommer hon att behöva klippa 4 cm…Hm…men vad i helsike, det växer ju ut igen!!
Nu ska jag väcka mina tre älsklingar som sover middag och se om dom vill hitta på något idag. G är nämligen ledig, tråkigt bara att det är sånt pissväder ute.
Hoppas ni har en bra torsdag!
Återkommer lite senare med att visa Isabellas present som vi hämtade igår


Isabella äter en banan & dansar till Musses klubbhus med pappsen på förmiddagen

Kram å Hej

           

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *