Strandlördag

I lördags spenderade vi dagen på stranden, det är alltid lika roligt. Fast jag skulle gära slippa den sand som har en tendens att följa med hem. Både jag och Isabella älskar att bada och Anna och Jennie var inte sena med att göra oss sällskap i vattnet. Superskoj! Men Isabella verkar inte ha någon som helst respekt för vatten vilket oroar mig lite. Hon springer bara rätt ut och bryr sig inte så mycket om hon ramlar och kommer under ytan. Hon vägrar att ha sina simdynor på sig men vi ska försöka igen för det är ju ett måste om hon numera inte kan nöja sig med att bada vid strandkanten eller i famnen på mig eller annan vuxen.
Hoppas ni har haft en bra helg!

Isabella var glad för att vi skulle åka till stranden

Isabella älskar att bada och leka i vattnet

Badbus med tant Anna

Badbus med tant Jennie

Mys med mamma

Beachbrudarna

Beachbrudarna Anna & Jennie


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *