Ännu mera bad

Det blev en tur till stranden idag vilket var mycket uppskattat av oss alla. Förutom Tjorven då som fick ligga hemma eftersom hon inte får vara på den badplatsen. Isabella provade sin sittdyna och idag kunde hon tänka sig att använda den (det har hon inte velat tidigare). Visst tyckte hon att den var lite mesig men när vi började köra racer med henne i vattnet ändrade hon uppfattning! Hon är helt galen i vattnet!
Ikväll blev det lite knasigt väder här för solen strålade och samtidigt kom en regnskur. Det fick bli solglasögon och paraply för min del när jag promenerade bort till apoteket. En kombination man kanske inte alltför ofta har men jag fick en vacker regnbåge att beskåda på hemvägen.
Nu har vi tvättat och packat de mesta så i morgon lastar vi in oss i bilen och åker till Dalsland över helgen. Det ska bli kul! Men det blir nog lite tyst här men om allt går enligt planerna så är vi tillbaka här med laddade batterier på måndag igen!
Hoppas ni alla får en kanonhelg!


Isabella i full badutrustning

Vår badtjej plaskar på, pappa G syns inte där bakom men jag lovar han är där!

Undrar om jag ska gräva där borta nu…Hm!

Ihhh va kul, fortare pappa!

Kram å Hej

            

Leave a comment

Your email address will not be published.