Feber

I morse när jag vaknade så kände jag något mycket varmt mot min arm, jag förstod direkt att Isabella hade feber. Jag kände mig också febrig på förmiddagen men den lyckades jag sova bort. Isabella däremot har haft feber hela dagen och fått lite alvedon. Det blev ingen tur till stan idag men morfar kom iallafall på besök ikväll och Isabella fick en gosekatt som jag tror kommer bli en favorit. Vi bjöd morfar på kantarell- & ostfylld köttfärslimpa, Isabella var inte så matglad vilket var förståligt. Det märktes att hon varit dålig idag för vid halv sex tittade hon på "Drömmarnas trädgård" och det brukar hon gärna fasta framför men bara en stund. Idag så tittade hon hela halvtimmen och vidare en kvart på Bolibompa också själv i vardagsrummet medans vi satt i köket. Det har aldrig hänt förrut! Men lite myror i brallan har det varit ändå idag och i mellanåt har hon kört på i 180 som vanligt. Vi som hade tänkt att gå och se Isabellas favoriter Mora Träsk som uppträder denna vecka på Gröna Lund får eventuellt bara titta här hemma som vanligt. Håll tummarna för att hon vaknar pigg imorgon och kan få se sina "idoler". Ja eller i vilket fall som helst vill jag väl att hon vaknar feberfri och kry imorgon…
Hoppas ni haft en bra tisdag!

En febrig Isabella dansar hemma till Mora Träsk

Kram å Hej

           

Leave a comment

Your email address will not be published.