Gröna Lund

I torsdags var vi på Gröna Lund tillsammans med min mamma och min syster med familj. Det blev en toppendag och jisses vad det åktes och skrattades! Isabella verkar inte ha någon gräns alls utan åkte en massa. Hon åkte veteranbilarna, den gamla hedliga karusellen, flygande elefanterna, tekopparna, Nyckelpigan (lilla berodalbanan) och den trodde jag skulle skrämma skiten ur henne så hon aldrig skulle vilja åka något i hela sitt liv men nej då hon skrattade och ville åka igen och igen och igen…galna unge! 🙂 Så du tant Anna så fort Isabella har längden inne så kan hon åka Balder med dig! HeHe!
Jag och G tog en tur i stora bergodalbanan tillsammans och det var alldeles lagom tyckte jag förutom dom sakerna som jag åkte med Isabella då förstås.
Här kommer lite bilder från den roliga dagen på Gröna Lund!


Tre söta kusiner tittar på båtarna


Isabella skjutsar pappsen

Flygande elefanterna var skojiga

Isabella gillade även lilla bergodalbanan

Hoppla pålle

Tre kusinar spexar till det lite 🙂 Är dom inte söta?

Jag och Alina myser medans dom andra åkte

Isabella fiskade en påse

Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.