Ett besök på stan & en bussutflykt

Igår när jag kom hem från jobbet åkte vi alla in till stan. Vi handlade lite till Isabellas kalas och G hittade två tröjor och vi båda köpte oss varsina nya handskar. Efter rundan så åkte vi till vårt favvoställe Vapiano i Gamla stan och åt middag. Det blev en mysig eftermiddag och kväll tillsammans. I dag var det dags för dagis och jobb igen. I kväll efter middagen gjorde jag och Isabella en bussutflykt till Älvsjö för att köpa bullformar då jag ska baka i helgen inför hennes kalas. Tyvärr var bullformarna slut så vi fick ta bussen hem igen 🙁 Jag ska försöka smöra för att få G att åka in till stan på dagen i morgon! Jag vill ha dom från
[kala:s får:m] I morgon efter att jag hämtat Isabella från dagis så ska hon och jag åka ner till Isabellas mormor över helgen. På lördag ska jag till min mormor och baka inför Isabellas kalas. Det är skönt att ha förberett sig lite innan.
Hoppas ni har haft en bra torsdag!

Isabella shoppar kalassaker

Isabella ville självklart själv bära sin kasse med nyinköpta kalassaker

Vapiano har smaskig mat och efterrätter 🙂

Isabella ville ha sin fina kappa på sig och det passade ju perfekt när vi skulle in till stan och inte ut och leka i parken. Hon fick många fina kommentarer av folk på stan om hur söt och fin hon var i sin kappa, sånt är roligt!

Ballonger, serpentiner, tutor och små kronor var lite av kalassakerna som vi köpte

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.