Kalas & Farsdag

I dag är jag trött efter en sen sängång i går kväll, tur att man bara kunde dricka virgindrinkar annars så hade man väl mått ännu sämre i dag 🙂 Klassåterträffen var bra och det var roligt att träffa flera som jag inte sett på 10 år. Det var 6 stycken klasser från min årskull som slutade grundskolan för 10 år sedan och det var 2 klasser som slutade för 15 år sedan där av bla min systers klass. Men det är ju synd att alla inte kommer, i min systers klass var dom totalt 3 och från min blev vi hälften men det var ganska många ändå och alla var sig ganska lika faktiskt.

Isabella och pappsen hade haft en mysig lördag och natten hade gått prima.

I dag har vi ätit lunch hos G:s familj och dom fick fira Isabella då dom låg sjuka när kalaset var. Isabella var glad över att få öppna paket. När vi kom hem gav hon G sin Farsdagpresent men hon hjälpte självklart till att öppna det med honom.

Nu har vi kollat på Mamma Mu och Bolibompa och snart är det natti natti som gäller här hemma.

Hoppas ni haft en bra helg!

Lite tjejmys hemma hos Sara innan klassåterträffen

Isabella tycker att det är roligt att spela på pianot hemma hos farmor & farfar

Isabellas farmor & faster hade bakat en fin tårta

Isabella fick öppna paket med fina saker inuti

Hon fick en klänning med kaniner på och en jätte fin bok.

Hemma gav Isabella sin pappa ett paket på Farsdag. Självklart skulle hon hjälpa honom att öppna 🙂

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *