Onsdag

I morse vaknade Isabella ganska tidigt vilket förvånade oss då hon hade problem att sova i går kväll. Strax efter att jag kom hem från träningen så hörde vi ett konstigt ljud från Isabellas rum och efter några sekunder åkte hennes dörr upp och ut kom Isabella med sin vagn i 100 knyck. Kaninen fick sig en rejäl racertur rätt in i badrumsdörren. Först kändes det som att hon gick i sömnen eller nåt men nej hon var pigg och kunde inte sova. Gissa om hon var förbannad över att hennes mamma och pappa inte lät henne vara uppe och leka vid kl 21 på kvällen. Undrar vad det är för fas hon är inne i och när den ska ta slut!

I dag är Isabella och G lediga och dom ska hitta på något kul tillsammans. I eftermiddag ska vi alla åka, efter att jag slutat jobbet, och fotografera Isabella. Hoppas liten vill det så att det blir några bra och användbara bilder. Man vet ju aldrig innan hur sammarbetsviljan är.

I kväll måste ni alla hålla tummar och tår för då är det den slutgiltiga röstningen om vår lägenhet ska ombildas eller ej!!!
Hoppas ni alla får en bra onsdag!

Full rulle redan på morgonkvisten, bilder från måndags morgonen

 

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *