Fredag & helg

Nu har Isabella åkt till sin mormor, hon blev precis hämtad. Det blir inget julbord för mig i kväll tyvärr men jag ska på julbord även på söndag och det tänker jag inte missa. Isabella får det kul hos sin mormor, dom ska kanske gå på byggdens lilla julmarknad i morgon och jag ska vila mig frisk. Känns tyst, tomt och ensamt eftersom G jobbar hela helgen och kommer att vara tvungen att sova kvar på jobbet. Men nu ska jag banne mig bli frisk!!
Snart ska jag skjutsa min käre far in till stan som är uppe i Stockholm på utbildning sedan blir det bums hem och ner i sängen!
Önskar er alla en trevlig helg!

Isabella redo att åka till mormor

 

Ett tag trodde jag att hon tänkte flytta till mormor… 🙂

Kram å Hej


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *