Jag ser det snöar, jag ser det snöar…..

Åhh vad mycket härlig snö vi fått. Det är så mycket nu att det känns som att vi fått igen för några år då vi knappt fått någon snö alls. Tråkigt bara att det tog mig 1½ timme till jobbet i morse och 1 timma hem istället för max 30 minuter. Just i dag fick jag också frågan på jobbet om jag vill stanna eller ej. Jag ska tänka igenom beslutet ordenligt under min semester nu över jul. I dag var inte rätta dagen att tänka på det efter den hemska morgonen då jag ångrade mig bittert att jag börjat att pendla.
I eftermiddag och nu i kväll har jag en fruktansvärd huvudvärk så jag kryper ner under täcket nu och hoppas på att sista dagen innan semestern blir bra! Tidningen Mama kom med posten i dag så den får hålla mig sällskap ett tag.
Isabella är piggare och har varit på dagis i dag och efter i morgon blir hon ledig i 3 veckor.
Vi har börjat att göra lite julgodis här hemma, i går kokade jag och G knäck och i dag gjorde Isabella och jag mintkyssar. Dom fick bli rosa i år istället för vita 🙂
Hoppas er torsdag varit bra!

Isabella blåser i en tuta som hon hade på sitt kalas i oktober.  Som tur är så får hon än så länge inte riktigt kraft när hon blåser så att det låter varje gång 🙂
(Jag har  räknat med kommentarer gällande min student…)
Isabella har sin nya tröja med Tjorven på sig från Appman. Hon hade kommit springandes med paketet när det kom i går med posten, öppnat det och satte på sig tröjan direkt.
I dag ville hon inte ha någon annan tröja…:)
Observera också att tröjan faktiskt är blå….

Vår kokande knäck

Vår färdiga knäck. Mandeln ligger i botten om ni undrar… Jag och G var väl inte riktigt överens om hur knäcktillverkningen skulle gå till i går…. 🙂

Isabellas och mina rosa mintkyssar

 

 

 

Kram å Hej

 

 

Ps. 1 vecka kvar tills tomten kommer…. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *