Mot Göteborg….

Nu packar vi in oss i bilen och far ner till Göteborg över helgen. Det är lite tråkigt att vi missar luciafirandet på dagis eftersom dom flyttade det till i eftermiddag. Fast det kanske var tur för jag har lagt Isabellas luciakrona och tomteluva på något bra ställe..Fattar ingenting, jag hade dom ju här om dagen! Vi ska träffa och bo tillsammans med min pappa och hans fru i Göteborg. Hotellen var fullbokade men det blir nog bra ändå med en stuga i Lisebergs byn. På lördag ska vi gå på Lisebergs julmarknad och ev på en julmarknad i Haga också sedan får vi ju även träffa Anna och Alex som bor i Götlaborg. Det ska bli så mysigt att komma i väg och enligt väderrapporterna som jag kollat ska det vara ganska bra väder i helgen, kanske snöfall…
Vi ser fram emot en kanon helg och hoppas ni får detsamma!

Ta hand om er!

 

Kram å Hej

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *