Ett bra avslut & en bra början

Helgen fick avslutas med Dirty Dancing i går kväll och det kan väl inte bli ett bättre avslut? 🙂

I morse stoppade jag in frukostbullarna i ugnen så vi fick nygräddat bröd till frukost och det kan väl inte bli en bättre start på veckan?:)

I kväll är det vattengympa för min del vilket ska bli jätte skönt och härligt!
Isabella har varit på dagis i dag och det hade gått jätte bra.  Hon har ju knappt varit på dagis sedan i början av december så det är skönt att hon ändå känner sig trygg där. Hon hade blivit riktigt förbannad när G hämtade henne för han kom mitt som hon hade dansuppvisning för dom andra barnen. Till hösten ska hon få börja på en dansskola. Vårterminen hade redan börjat när jag hittade den tyvärr. Någon som vet någon barngympa för så små i Stockholm??

Hoppas ni också fick en bra start på denna nya vecka!

Isabella klädde sig helt själv (ja förutom att dra upp dragkedjan på jackan förstås) när vi åkte till Maxi i Nacka för att storhandla i går eftermiddag. Sötnos!

Join the Conversation

5 Comments

 1. Åh dirty dancing det är ju en riktig klassiker! Alltid roligt att se den!
  Fasen vad gott med färskt bröd på morgonen , tror nog vi ska flytta upp ändå och satsa på att bli grannar med er..:P

  Klart man blir sur när man håller på att göra sina moves och så kommer pappa och ska hämta en när man har som roligast..;)Vad roligt för henne att börja på danskola! Hon har nog ärvt dansmovsen från sin mamma..;)

  Vi hörs imorgon, hoppas vattengympan går bra! Kramar

 2. Åh, jag vill också hinna baka frukostbullar!!!! Hur lång tid tar det egentligen? Jag har kanske 5 minuter över till att stoppa in det i ugnen direkt när jag klivit upp. Den brukar jag gå och duscha i typ en kvart innan jag väcker Elis efter jag satt på mig kläder typ 10 minuter senare. Räcker det? Hinner jag stoppa in och ta ut bullarna på typ 25 minuter?

  Tack igen för chokladkakan idag, den var smaskig 😀 Och tur var väl att du hade med dig den för Elis hade ätit 1,5 panerad torskfilé till middag, vilket betydde att det inte blev så mycket kvar till mig. Fick äta mest ris! Hehe.. Det var nog därför han var så grinig, stackarn var ju hungrig!

  Sov gott!

 3. Haha, ja det är ju charmigt då dom klär sig själv!! Vi går ju på friskis och svettis barngympa här i stan, kanske finns det även hos er? Är ju inte riktig dans men skoj ändå. Vi ska testa en dansgrupp nästa måndag men jag är rädd att vi kommer att få avstå den i år. Den är 17.00 på måndagar och jag vet inte om man ska stressa iväg med en 2-åring direkt efter dagis en måndag, det känns inte helt rätt. Vi ska testa en gång så får vi se om Nova gillar det eller om hon är för trött. Hoppas ni hittar något. Kram

 4. Fy och usch för allt kräk! Nu ska det väl vara över då får vi hoppas…

  Va söt hon är som klär sig själv 🙂 Vilgot har inte kommit så långt där ännu.. drar på sig byxor typ men det är allt 😉

  Hoppas hoppas hoppas ni får må bra nu!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *