Fredag & Helg

I dag är det redan fredag och helg vilket känns underbart! En hel helg att hitta på en massa roliga saker med min ellabellabusunge!

Jag började morgonen med ett träningspass genom snön bort till Sats för ett uppfriskande spinningpass. Det var otroligt jobbigt, men nu känns det skönt att jag gjort det 🙂 Självklart tog jag det lugnt och i min takt eftersom jag nu efter alla sjukdomar har noll kondis. Men lite svettig, trött och nöjd gick jag där ifrån!

I kväll blir det fredagsdans och mys för mig och Isabella, G jobbar tyvärr.

Trevlig helg allesammans!!

   I går kväll satt vi och mös i sängen till pingu och lilla prinsessan på barnkanalen

 

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Trevlig Helg på er! Hoppas ni får en mysig helg! Tack för samtalet idag var skönt att skratta lite..;)Blev bra sugen på att åka ner till centralen och ta ett tåg till er!!Men det ska inte dröja allt för länge tills vi ses igen..;)

    Massa kramar !!Tant Anna

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *