Lite panik

Ärligt talat vet jag inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Panik är något som jag känner väldigt mycket av… Ni som känner oss eller har följt bloggen vet att vi endast bott kvar i denna lilla lägenhet i väntan på ombildning. Allt har fungerat hyfsat när vi varit två vuxna och ett barn, okej ingen av oss har ju tyckt att det är överdrivet bra men det har faktiskt funkat och man har fått gilla läget helt enkelt.

I går möblerade jag om här hemma (ja det var mycket dumt av mig att göra det själv och jag fick sota för det resten av kvällen…Inte så smart att bära tunga böcker, släpa stora bokhyllan, vända dubbelsängen och släpa ut Isabellas säng vilket gjorde att jag fick haka av den stora tunga trädörren också…) och insåg att nä det går inte, det blir verkligen inte bra hur jag än gör. Panik!

Jag har tidigare försökt att tänka som en karl, dvs att jag tänkt att det löser sig och att vi för tillfället inte har något val och får gilla läget. Men vad får man för det?? I går kväll satt jag och letade andrahandskontrakt, hyreslägenheter och försökte klura ut hur fort vi skulle kunna sälja denna lägenhet.

Det är helt enkelt mycket mer praktiskt att ha parveln kvar inne i magen. Undrar om den skulle kunna stanna kvar där inne så där 6 månader till så jag hinner att ordna till allt?? Nä garanterat om 11 veckor är vi en till som ska ha någonstans att sova (helst lite ostört) förvara sina kläder mm… Jag måste ha en hylla/ett bord och en lampa med dimmer bredvid sängen vid amning. Panik!

När bebis kommer så vill säkert många komma och hälsa på men vi får väl helt enkelt åka hem till folk i stället (med undantag i sånt tidigt skede för våra vänner i Göteborg, Danmark och morfar i Skåne), det finns ju en del fördelar med det

♥ Man slipper fixa en massa fika/mat (fast jag gillar ju det egentligen…)

♥ Man slipper en massa disk efteråt

♥ Man kan åka hem när man vill

Det blir säkert jätte bra när vi hängt upp vaggan i taket och bebis tittat ut här i världen. Vi gillar läget helt enkelt, det är ju inte för alltid… 🙂 Dessutom brukar det mest vara andra som har åsikter och problem med det men det är vi som förhoppningsvis tjänar minst 200 000 kr på det i slutändan och det kan det ju faktiskt vara värt!! det är ju ingen som får lida det är ju bara jag som vill att allt ska vara “perfekt” som vanligt…

G tog bilen i eftermiddags när han åkte till jobbet för han vet att när jag känner mig så här då brukar jag ha en tendens att åka och göra av med en massa pengar. Tänk att han känner mig så väl 🙂

Idag har jag haft ett litet sött monster bakom gardinerna 🙂

Isabella har värmt upp för i morgon ska vi på Mora Träsk och dansa loss,

det ska bli jätte roligt!

Join the Conversation

5 Comments

 1. Jag förstår dig!!!!!!!

  Tänkte bara tipsa om de där fjärrkontrollerna som finns att sätta på kontakter till lampor, vi har en sån med dimmer. Jag tyckte den var helt otroligt bra när jag ammade Elis på natten för den fjärrkontrollen kunde man liksom lägga under kudden och det gjorde inget om man råkade amma på “fel” sida och alltså inte nådde lampsladden. Typ en sån här alltså: http://www.jula.se/mottagare-2-pack-127900 Och vi har som sagt en med dimmer, tror vår är köpt på Bauhaus om jag inte minns fel men de finns lite överallt. HETT TIPS i alla fall för då kan man ha vilken bordslampa som helst 😀

  Men du, på dagarna kan ju bäbisen sova typ i vagnen inne i Isabellas rum, i alla fall när hon är på dagis… Eller på balkongen om den får plats där 😀 och på natten lär den ju sova i er säng eller i vaggan minst de första 4 månaderna i alla fall. Och innan dess bör ni ha hunnit flytta va?

  Kom ihåg att du pratade om en fixarhelg.. var det nästa helg det? Jag hjälper fortfarande till om jag får, så kan vi vara två som ojjar oss om ryggar och grejjer sen på kvällen, haha! Penslar och målarkläder har jag så säg bara till så kommer jag beredd!

  Syns i morgon! KRAM!

 2. Sofi:Tack snälla du!! Det löser sig det vet jag det är bara tråkigt när man känner att man inte vill ha hem folk här.
  Ja fixarhelg hoppas jag på nästa nästa helg 🙂 Men du verkar ha lite mer ont än vad jag har efter ansträngning men sällskap och en extra hand vore ju kanon verkligen! 🙂
  Vi ses i eftermiddag!

  Kram Kram

  1. Jo, men som du sa får ni väl åka på turné istället 🙂 Om alla är pigga och friska så är det ju helt klart smidigare. Annars får man ställa krav på att dom tar med sig bullar och engångstallrikar/muggar själva. Lite krav får man faktiskt ställa 😀

   Jag tänker i alla fall inte lyfta ett finger till dom som vill komma och hälsa på, haha! Dom får sköta fikandet själva så tänker jag sitta och slappa, sådeså! 🙂

 3. Jag förstår att det känns trångt… men som ovanstående skrev så finns ju lösningar och om inte annat så kommer bebben lära sig att sova med ljud omkring sig och behöver därför inte stängas in 🙂 eller vad tror du? Det löser sig ska du se… håller tummarna att ni hittar nåt!

  Kramar

 4. Det ommer att ordna sig men jag förstår dina känslor. Jag är likadan och vill hinna fixa, planera och ordna men livet ser ju sällan ut så och precis som alla säger så ordnar det ju säg även fast man inte riktigt kan tro det när man är mitt i “kaoset”. KRam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *