Mitt projekt i helgen

I fredags påbörjade jag mitt projekt som var att måla om tak och väggar i sovrummet/Isabellas rum. Jag har haft fullt upp! Tanken var att Sofi skulle hjälpa mig eller i allafall hålla mig lite sällskap men tyvärr blev hon och familjen sjuka så radion har varit min vän denna helg. Äntligen är dom fula olika bruna väggarna och fläckarna i taket ett minne blott. Tänk att vi stått ut så här länge… Nu är det vitt och fint och innan vi säljer så ska vi tapetsera ena väggen med en mönstertapet och lägga in nya golv. Man hinner inte allt på en helg och dessutom så vet vi ju inte när vi ska sälja och det ska ju vara fräscht då.

Målningen gick bra eller jag är väl inte helt nöjd även fast jag målat det tre gånger om men sån är jag. Men inga direkta krämpor förutom lite träningsvärk i armar och händer och det hade jag ju fått vare sig jag är gravid eller inte. Så ni alla som varit oroliga kan jag bara meddela att jag och magen mår som förrut, inget har blivit värre efter mitt arbetande 🙂

I kväll lägger jag ut bilder på hur det ser ut nu i Isabellas rum efter renoveringen. Nu ska jag åka ner och hämta hem min lilla unge, åhh vad jag har saknat henne.
Kanske blir det en liten skidtur med min moster samtidigt…vi får se 🙂 Hoppas er söndag är kanon!

Join the Conversation

5 Comments

  1. Vad fint det blev,du är så duktig Andersson är stolt över dig! Skönt att höra
    att både du och magen mår bra! Vi har kommit hem i tryggt förvar efter en försening på en timme.Hoppas ni får en mysig kväll tillsammans!
    Slår en pling ikväll..

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *