En ny vecka

Isabella provade sina nya kläder direkt

Ja helgen försvann i ett nafs som vanligt och nu var det då dags för en ny vecka igen… I går åkte jag en sväng till PO.P och handlade lite till Isabella då jag hade en check som gick ut i går (och idag kom en ny med posten….:)) Som ni ser till säkert mångas förvåning så blev det turkost och inte rosa till damen 🙂 Tycker den färgen är underbar och Isabella blev överlycklig och provade kläderna så fort jag kom hem med påsen och ville att jag skulle fota henne. Det blev tyvärr ingen påse åt mig som jag tänkt men men det är som vanligt….

I kväll har jag varit på vattengympan efter många turer fram och tillbaka om hur väglaget är och barnvakter, men det var skönt att tillslut komma ner i poolen. Nu ska jag ta det lugnt i soffan, både i går och i dag känner jag mig proppmätt, precis som att jag skulle ha ätit julbord eller så. Hua! I morgon eftermiddag ska jag och Isabella åka till barnmorskan och kolla till hur bebisen verkar ha det inne magen. Isabella är överlycklig för att vi ska åka buss…

Hoppas ni har haft en bra helg och en bra start på den nya veckan!

Join the Conversation

6 Comments

  1. Vad fin hon är, vi saknar ” vår tjej” ! Hon är verkligen jättefina i turkosa kläder det är en sån härlig färg!Skönt att det gick bra på vattengympan!
    Vet du? Nu blev jag sugen på Julbord hhah tur att det är påsk snart för det är ju nästan samma. Hoppas det går bra imorgon hos barnmorskan!!..;)
    Jag ska vara hemma från jobbet är jätteförkyld och har feber.

    Hoppas ni får en bra dag imorgon!Massa kramar

  2. Vilket fint kort på dej som profilbild! Jättehärlig! Den klänningen klär dig så bra! Många kramar från mej.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *