Fredag & helg!

Isabella lekte länge med sitt tåg i kväll


I dag har Isabella varit hemma med pappsen på förmiddagen och med mig resten fast hon mår ganska okej, hon hostar och snorar lite. Skönt ändå att vi kan lösa dessa dagar utan att behöva vabba. Det har varit full rulle, mycket sång och även mycket mys i dag.

Nu är det äntligen fredag och helg och det känns skönt för jag är så trött. Nästa vecka ska jag jobba min sista vecka för detta år, det känns både lite konstigt och lite tråkigt. Men snart börjar ett nytt liv för oss igen och det känns faktiskt väldigt spännande.
Liten sover och jag ska spendera kvällen i soffan framför TV:n tänkte jag!

Önskar er alla en trevlig helg!


Join the Conversation

4 Comments

  1. Hehe ne jag skoja bara men det tar ju lite längre tid att lära sig nu kanske:)kul med tågbana,hoppas hon kryar på sig nu under helgen kram.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *