Lite förberedelser pågår

Bebiskläder

I eftermiddags kom Isabellas mormor upp på besök. Jag vill att mormor följer med och hämtar vår lilla dam på dagis oftare för en enklare dagishämtning har inte hänt på läääänge!

Mamma hjälpte mig att plocka fram lite bebiskläder från källarförrådet som nu ska tvättas och läggas in i skåpet. Jag tog bara fram dom vita neutrala små kläderna och några blå om det blir en kille. Kom på efteråt att jag glömde ta fram några riktigt “tjejiga” kläder förutom ett par röda sockor. Jag får väl gå ner en sväng till källaren igen imorgon 🙂

Något helt jätte konstigt hände i dag vid middagsbordet. Isabella har behövt klippa sin långa lugg länge nu men totalvägrat och hon har fått välja hårspänne eller att klippa sig. Varje gång har hon valt hårspänne eller ibland först lurat oss att hon vill klippa sig men ångrat sig så fort saxen kommit fram. I kväll ryckte hon plötsligt bara bort sitt hårspänne och sa “klippa”. Jag trodde ju först inte på henne men när både jag och mamma insåg att hon menade allvar så var det bara att avbryta middagen och med snabba ryck klippa av den där luggen. I morgon får vi se resultatet och jag är superspänd…. Hur snyggt kan det ha blivit när jag klippt med en pappersax i ett oblött hår som var format efter hårspännet??? Nåja vi såg ju hennes fina ögon 🙂 och i morgon har håret torkat efter kvällsbadet som gjorde att vi inte såg resultatet ikväll innan nattningen. Spännande!!

Join the Conversation

4 Comments

  1. visst e det kul att få plocka fram de små kläderna igen;)jag tror Nova nästan bara har Englakläder i sin garderob haha kram

  2. Haha.. hon måste ju ha telepatisk förmåga den lilla damen! Elis klippte sig (hos frisören) i tisdags, kanske är därför? Hon vill väll också vara fin i håret tills hon ska träffa honom 🙂 *fniss*

  3. Vad duktig hon är som kom på att hon ville bli klippt 🙂 Vi ska försöka igen med Nova på lördag, då kommer en kompis hem hit och får äran. Jag vill bara klippa lite på längderna men vi får väl se om Nova ställer upp eller inte 🙂 Kram

  4. Vad fina dem är bebis kläderna!Spännande att få se vem det är som ska ha dem! Kul att förbereda lite! 🙂
    Vad roligt att hon ville klippa sig , ska bli spännande att se hur det blev!

    Hoppas ni får en fin eftermiddag tillsammans!
    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *