Torsdag

Som ni ser så blev inte luggen riktigt klockren men hon slipper ha håret i ögonen och vi slipper hålla på med hårspännen i alla fall. Vi var och firade Sofi som fyllde år i går och hon fick försöka jämna till den lite för Isabella. Det blev lite bättre 🙂

Isabella har varit ledig med pappa G i dag och dom har varit inne i stan en sväng och ätit buffé och gjort lite ärenden. Dom verkar ha haft det myspysigt, raka motsatsen jämte mot vad jag har haft det på jobbet kan jag tala om. Suck!

I eftermiddags åkte vi till Babyland i Bromma och klämde och kände på vagnar och köpte lite saker inför bebisens ankomst.

I kväll efter en smaskig fläskpannkaka till middag så åkte vi över till Sofi, Stefan och Elis och födelsedagsfikade på ännu smaskigare saker nämligen marängswiss. Mums!! Isabella tyckte att det var jätte roligt som alltid att få åka till sin bästis. Fast dom tjafsar om leksakerna i mellanåt så har dom jätte kul och tycker jätte mycket om varandra.
Tyvärr så blev alla korten suddiga idag men den där uppe bjuder vi på ändå.

Hoppas ni haft en bra torsdag! I morgon allesammans är det fredagsmys, jag längtar 🙂

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad fin hon blevi sin lugg! Och vad fina kläder hon har vad snygg den var lilla västen med rosetten, klart man är fin när man ska på kalas!
    Lät riktigt gott! Önskar er en riktig trevlig helg!!

    Många kramar från oss till er..!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *