Vem ligger där inne??

Hittade denna lista på minbebis.com och inte ens en skrocklista kan hjälpa mig att lista ut om det är en tjej eller en kille som bor i min mage.
Har känt att bebisen har hickat dom senaste dagarna men om jag ska svara mycket eller lite vet jag inte… Min mage känns som att den är toppig framåt men varit högt uppe hela tiden. Min hud är definitivt torr och håret är tjockt men matt. Bebisens hjärtljud vet jag inte vad det var vid senaste besöket men gångerna innan låg det på 145 ena gången och 135 andra… Illamående de 12 första veckorna? Jajamensan och 20 veckor till… Jag sover mest på höger sida, har ingen hormon rand men är mer sugen på sött än surt.

Hm..vem ligger där inne? Vad tror ni?

Join the Conversation

3 Comments

 1. En liten flicka säger jag spontant men tror att det blir en pojke…
  Tror att din förvirring smittade av sig på mig.. =)
  tror det blir en pojke..

  Kramar

 2. hmmm svårt men jag får nog säga att jag tror det är en liten tös…:)
  Men man vet aldrig..;) Alexander tror pojke..

  Massa kramar!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *