April, april….

Jag har klarat mig från att bli lurad i dag och jag har hållt mig i från att inte lura någon heller… 1:a dagen på april och skärtorsdagen har försvunnit i ett nafs. Jag har vilat, lagat till och fryst in mat så att det finns när vi kommer hem från BB. Känns skönt att vara lite förberedd. Isabella har varit påskkärring som ni såg i förra inlägget och i kväll var vi över till Sofi, Stefan och Elis och åt påskmat. Barnen höll faktiskt sams ganska bra, annars är det mycket bråk om leksakerna. “Min, min, min” för dom vill självklart ha samma saker.

Blev proppismätt efter den smaskiga påskmaten hos Sofi, Stefan & Elis i kväll. Det ligger ju liksom en liten parvel i vägen så man inte orkar äta lika mycket 🙂
Undrar när den tänker titta ut och vem det är som tittar ut, spännande spänannde!! Men samtidigt så ska man ju inom kort genomgå pain, pain, pain!! Hua men men det är det ju värt….
Tänkte storstäda i morgon så det kanske sätter i gång det hela, vem vet?!

Fick en jätte fin bukett av min kära sambo. Plötsligt händer det… haha! Nä han brukar faktiskt vara rätt duktig på uppmuntran, det var bara ett tag sedan det hände senast 🙂
Nu är det natti natti som gäller!
Hoppas ni haft en bra dag & glad påsk till er alla!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vilka fina blommor!Alltid roligt att få, som du säger plötsligt händer det!Hhahah tyvär allt för sällan i alla fall hemma hos mej..;)
    Vilken fin mage..Väntar med spänning på att bli Tant Anna igen..;)
    Du passar väldigt fint i randigt tycker det är jättefint!!

    Vi lär ju höras snart igen..Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *